top of page
Construction Workers
Construction Workers

Oportunitatea începe aici!

Noi existăm pentru a crea oportunități – pentru clienții noștri, candidații noștri și unul pentru altul. Conectăm oameni extraordinari cu oportunități exceptionale, ajutând afacerile să câștige și carierele să se dezvolte.

Despre Noi

Grupul Limitless Manpower cu o vastă experiență, ajută organizațiile să abordeze nevoile lor cele mai presante în identificarea angajaților de care au nevoie. Prin expertiza noastră în recrutarea și implementarea strategiilor de selecție centrate pe diversitate, jucăm un rol vital în îmbunătățirea diversității în forța de muncă pentru clienții din toate industriile.

Recrutarea eficientă a personalului servește nu numai drept platformă pentru atingerea obiectivelor și stimularea creșterii afacerii, dar alegerea oamenilor potriviți la locurile de muncă care îi ajută în carieră, schimbă și vieți. Suntem mândri să fim un consilier de încredere atât pentru clienții noștri cât și pentru candidații noștri și ne angajăm să ajutăm ambele parți să navigheze către niveluri mai înalte de performanță în afaceri și satisfacție personală.

 

Impreună cu rețeaua noastră internațională de companii specializate din Romania, Italia, Germania, Etiopia, Kenya, Nigeria, Iran, Sri Lanka, Nepal, Indonezia, India, Pakistan si Dubai reușim să creem oportunități importante pentru oamenii care doresc să se afirme și companiile care doresc să se dezvolte.

White Background

Sună acum!

+40 (735) 557 442

Urmărește-ne!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Email

Agentie recrutare personal asiatic | Limitless Manpower 

Agentie recrutare personal asiatic | Firma recrutare muncitori din Asia / companie recrutare personal din Asia. Ne ocupam de toate actele necesare angajarii. 

Limitless Manpower - agentie recrutare personal asiatic cu o mare experienta in identificarea angajatilor de care companiile romanesti au nevoie. Domenii de recrutare muncitori din Asia & Africa: depozite si logistica, salubritate & deseuri, intretinere spatii verzi, industrie, infrastructura, agricultura, horeca, curatenie, curierat.

Ne exprimam dorinta de a deveni partenerul tau in furnizarea de servicii recrutare muncitori din Asia & Africa pentru firma ta. Care este avantajul colaborarii cu firma noastra de recrutare personal din Asia & Africa? Reduceri de costuri cu pana la 25% daca angajezi muncitori calificati din Asia & Africa! Ai alte intrebari sau nelamuriri legate de procesul de recrutare muncitori straini? (De ce sa lucrezi cu o agentie specializata in recrutare forta de munca din Asia & Africa ca Limitless Manpower? Cat dureaza intregul proces de recrutare? Ce limbi straine cunosc lucratorii din Asia recrutati? Cine se ocupa de cazarea muncitorilor din Asia si Africa? Cum se realizeaza plata pentru serviciul de recrutare muncitori calificati & muncitori necalificati din Asia si Africa? etc.)

 

Apeleaza-ne ACUM la +4 0735 557 442 si iti vom oferi toate informatiile! Profita si tu! 

bottom of page