top of page

Domenii
de recrutare

Din experiența noastră, fiecare țară Asiatică sau Africană oferă muncitori calificați în anumite domenii.

Indonezia

menaj, masaj SPA

Vietnam

construcții, producție, FMCG

Nepal

construcții, HoReCa

Sri Lanka

construcții, producție, textile, HoReCa

Kenya

HoReCa, construcții, producție

Etiopia

HoReCa, curățenie

Iran

soferi, mecanici, construcții, patiserie/cofetari

India

construcții, producție, curățenie, HoReCa

Professional Chefs

Recrutare personal
HoReCa

Muncitorii din Asia și Africa care activează în sectorul HoReCa sunt absolvenți ai unor școli profesionale specializate, au experiență anterioară în domeniu și cunosc limba engleză.

 

Personalul este selectat pe baza probelor de lucru înregistrate.

 

Avem candidați disponibili pentru mai multe posturi, printre care se numără: bucătari, ajutori de bucătari, pizzari, ospătari, barmani, spălători de vase, cameriste, personal de curățenie, recepționeri, bellboy, îngrijitori de spații verzi etc.

Window Cleaning

Recrutare personal
Cur
ățenie

Personalul de serviciu și întreținere este indispensabil pentru hoteluri, pensiuni, restaurante și birouri.

 

Oferim personal pentru mai multe poziții disponibile în industria curățeniei, precum: menajere, cameriste, personal curățenie hoteluri, personal curățenie birouri, personal curățenie apartamente, etc., iar noi recrutăm doar personal calificat și cu experiență, cu atenție la detalii, o abilitate esențială în acest domeniu.

Recrutare personal Construcții

Beneficiile aduse de lucrătorii asiatici și africani cu experiență pot face din industria construcțiilor o investiție profitabilă pentru companiile din România. 

 

Agenția noastră recrutează muncitorii în funcție de cerințele dumneavoastră. După ce vizionați înregistrările cu probele de lucru și ne oferiți acordul dumneavoastră, putem începe imediat procedura de aducere a acestora în țară.

chuttersnap-BNBA1h-NgdY-unsplash.jpg

Recrutare personal
FMCG

Industria FMCG este în creștere continuă și muncitorii din Asia și Africa sunt considerați ideali în acest sector datorită abilităților lor de a lucra rapid și eficient.

 

Oferim muncitori din India, Sri Lanka, Nepal și Etiopia pentru disponibilități în supermarket-uri și depozite, cu cunoștințe bune de limba engleză și experiență în domeniu.

 

Acești muncitori pricepuți pot ocupa diverse poziții, cum ar fi: manipulanți de marfă, motostivuitori, operatori de marfă, ambalatori etc.

Coffee Factory

Recrutare personal
Operator de Productie

Industria de producție are nevoie constantă de forță de muncă calificată.

 

Angajarea de personal asiatic și african poate fi o soluție eficientă pentru îmbunătățirea procesului de producție și pentru succesul afacerii.

lenny-kuhne-jHZ70nRk7Ns-unsplash.jpg

Recrutare personal
Industria Auto

Oferim muncitori calificați pentru posturi precum mecanici, vopsitori, tinichigii, electricieni și tehnician mentenanță.

 

Recrutăm personal cu experiență, inclusiv internațională, prin interviuri și probe practice pentru a selecta candidații potriviți conform cerintelor postului vacant.

GASESTE URMATORUL TAU ANGAJAT

CONDITII ANGAJARE PERSONAL

 

Salariul începând cu 2500Ron net (în funcție de calificarea și experiența angajatului).

 

Angajatorul are obligația de a asigura anagajatului cazare și o masă pe zi/bonuri de masă.

 

Durata contratului de muncă poate fi determinată sau nedeterminată.

Program conform legislației în vigoare și nevoilor companiei.

 

Concediu: 21 zile lucrătoare pe an.

White Background

Sună acum!

+40 (735) 557 442

Urmărește-ne!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Email

Domenii de recrutare muncitori din Asia | Limitless Manpower 

Domenii de recrutare muncitori din Asia | Recrutare muncitori calificati si necalificati din Asia. Identificam resursele umane potrivite.

Limitless Manpower - agentie recrutare personal asiatic cu o mare experienta in identificarea angajatilor de care companiile romanesti au nevoie. Domenii de recrutare muncitori din Asia & Africa: depozite si logistica, salubritate & deseuri, intretinere spatii verzi, industrie, infrastructura, agricultura, horeca, curatenie, curierat.

Ne exprimam dorinta de a deveni partenerul tau in furnizarea serviciilor de recrutare muncitori din Asia & Africa pentru firma ta. Care este avantajul colaborarii cu firma noastra de recrutare personal din Asia & Africa? Reduceri de costuri cu pana la 25% daca angajezi muncitori calificati din Asia & Africa! Ai alte intrebari sau nelamuriri legate de procesul de recrutare muncitori straini? (De ce sa lucrezi cu o agentie specializata in recrutare forta de munca din Asia & Africa ca Limitless Manpower? Cat dureaza intregul proces de recrutare? Ce limbi straine cunosc lucratorii din Asia recrutati? Cine se ocupa de cazarea muncitorilor din Asia si Africa? Cum se realizeaza plata pentru serviciul de recrutare muncitori calificati & muncitori necalificati din Asia si Africa? etc.) Iti oferim si consultanta GRATUITA atat pentru recrutarea personalului, cat si pentru completarea formularelor! Apeleaza-ne ACUM la +4 0735 557 442 si iti vom oferi toate informatiile! Profita si tu! 

bottom of page