top of page

Dă viață planurilor tale

Impreună cu rețeaua noastră de agenții din U.A.E. (Dubai) si Etiopia (Addis Abeba), suntem uniți printr-un scop comun: de a crea oportunități semnificative pentru oamenii care, zi de zi ne modelează lumea.

Writing on Glass

Contactează-ne!

Piața Alba Iulia nr. 7, București

+40 (735) 557 442 | WhatsApp

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Multumim! 

Limitless Manpower. Agentie de recrutare din Bucuresti

Contact Limitless Manpower. Suntem o agentie de recrutare din Bucuresti specializata in resurse umane din Asia & resurse umane din Africa. Aducem personal forta de munca din Asia si Africa in Romania si ne ocupam de toate actele necesare angajarii. Recrutam personal motivat si dornic de munca.

Limitless Manpower - agentie de recrutare personal asiatic cu o mare experienta in identificarea angajatilor de care companiile romanesti au nevoie. Domenii de recrutare muncitori din Asia & Africa: depozite si logistica, salubritate & deseuri, intretinere spatii verzi, industrie, infrastructura, agricultura, horeca, curatenie, curierat.

Ne exprimam dorinta de a deveni partenerul tau in furnizarea serviciilor de recrutare muncitori din Asia & Africa pentru firma ta. Care este avantajul colaborarii cu firma noastra de recrutare personal din Asia & Africa? Reduceri de costuri cu pana la 25% daca angajezi muncitori calificati din Asia & Africa! Ai alte intrebari sau nelamuriri legate de procesul de recrutare muncitori straini? (De ce sa lucrezi cu o agentie specializata in recrutare forta de munca din Asia & Africa ca Limitless Manpower? Cat dureaza intregul proces de recrutare personal asiatic? Ce limbi straine cunosc lucratorii din Asia recrutati? Cine se ocupa de cazarea muncitorilor din Asia si Africa? Cum se realizeaza plata pentru serviciul de recrutare muncitori calificati & muncitori necalificati din Asia si Africa? etc.)

 

Apeleaza-ne ACUM la +4 0735 557 442 si iti vom oferi toate informatiile! Profita si tu! 

bottom of page