top of page

Galerie - Video prezentarea candidatului

Limitless Manpower crede în puterea unui proces de recrutare performant. In baza video interviului și a probelor de lucru filmate puteți alege candidatul ideal pentru companie.

Proba de lucru Pizzer. Metoda interviurilor video ce prezintă proba de lucru este utilă și convenabilă pentru angajatorii care caută candidați cu abilități practice.

01

Probă de lucru Pizzer

Metoda interviurilor video ce prezintă proba de lucru este utilă și convenabilă pentru angajatorii care caută candidați cu abilități practice.

 

Această metodă oferă angajatorului posibilitatea de a vedea stilul de lucru al candidatului înainte de interviul propriu-zis.

02

Personalul HoReCa

Candidații asiatici și africani pentru sectorul HoReCa au abilități și experiență anterioară în domeniu, cunosc limba engleză și aduc o valoare adăugată, împreună cu diversitate culturală in orice companie.

 

Integrarea cu succes a acestor muncitori poate construi o industrie HoReCa puternică și competitivă capabilă să facă față provocărilor actuale și viitoare.

03

Probă de lucru muncitori calificați în metalurgie, construcții de mașini și asimilați

Evaluarea videoclipurilor prezentând cunoștințele acestor muncitori este importantă pentru a asigura siguranța în muncă și a alege candidatul ideal.

04

Centrele de Recrutare din Asia și Africa

Ajutăm o varietate de companii să angajeze personal pentru diferite roluri prin centrele noastre de recrutare din Asia și Africa, care analizează eficient candidații.

Centrele noastre de recrutare sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie și o echipă de specialiști cu experiență internatională care se dedică să ajute companiile să găsească cei mai buni candidați pentru pozițiile lor deschise.

 

Procesul nostru de selecție este amănunțit și eficient, asigurându-ne că doar cei mai calificați aplicanți ajung la etapa interviului.

Probă de lucru operatori utilaje mobile escavatorist

05

Probă de lucru operatori utilaje mobile (escavatorist)

Operatorii la instalațiile și utilajele mobile sunt responsabili de conducerea, manevrarea și monitorizarea instalațiilor și echipamentelor motorizate special destinate pentru activități precum curățarea sau pregătirea terenului, excavarea, transportarea și distribuirea de pământ, piatră și alte materiale similare, ridicarea și mutarea obiectelor grele.

Această poziție este esențială în industria construcțiilor și în alte domenii care necesită utilizarea acestor echipamente specializate.

 

Metodele noastre de alegere și triere al candidaților este o garanție că operatorii vehiculelor și echipamentelor, asiatici și africani, sunt calificați și instruiți corespunzător.

 

06

Probă de lucru sudori

Evaluarea videoclipurilor care prezintă abilitățile de sudură ale candidaților este esențială pentru a asigura siguranța în muncă și a selecta candidatul perfect.

 

Evaluarea prealabilă a candidaților este efectuată de către formatori cu experiență internațională si constă din evaluarea cunoștințelor teoretice și abilitățile practice ale fiecărui sudor în parte.

 

Evaluarea poate determina nivelul de competență al sudorilor și poate identifica eventualele lacune în cunoștințe sau abilități.

07

Probă de lucru cofetar/patiser

Patiserii și cofetarii asiatici sunt profesioniști experimentați, cu studii și diplome, precum și o experiență vastă în domeniul lor de activitate.

 

Pasionați de cofetărie și patiserie, aceștia își îmbunătățesc neîncetat abilitățile și cunoștințele, astfel încât să livreze produse delicioase și de cea mai înaltă calitate.

08

Sosirea muncitorilor extracomunitari în România

Sosirea noilor angajați în România este un moment important și emoționant pentru toți cei implicați. 

White Background

Sună acum!

+40 (735) 557 442

Urmărește-ne! 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Email

Galerie video cu prezentarea candidatilor din Asia

Galerie video cu prezentarea candidatilor din Asia. Prezentare interviu video / video cu proba de lucru. In baza video interviului si a probelor de lucru filmate puteti alege candidatul ideal pentru companie. 

Limitless Manpower - agentie de recrutare personal asiatic cu o mare experienta in identificarea angajatilor de care companiile romanesti au nevoie. Domenii de recrutare muncitori din Asia & Africa: depozite si logistica, salubritate & deseuri, intretinere spatii verzi, industrie, infrastructura, agricultura, horeca, curatenie, curierat.

Ne exprimam dorinta de a deveni partenerul tau in furnizarea serviciilor de recrutare muncitori din Asia & Africa pentru firma ta. Care este avantajul colaborarii cu firma noastra de recrutare personal din Asia & Africa? Reduceri de costuri cu pana la 25% daca angajezi muncitori calificati din Asia & Africa! Ai alte intrebari sau nelamuriri legate de procesul de recrutare muncitori straini? (De ce sa lucrezi cu o agentie specializata in recrutare forta de munca din Asia & Africa ca Limitless Manpower? Cat dureaza intregul proces de recrutare personal asiatic? Ce limbi straine cunosc lucratorii din Asia recrutati? Cine se ocupa de cazarea muncitorilor din Asia si Africa? Cum se realizeaza plata pentru serviciul de recrutare muncitori calificati & muncitori necalificati din Asia si Africa? etc.) 

 

Apeleaza-ne ACUM la +4 0735 557 442 si iti vom oferi toate informatiile! Profita si tu! 

bottom of page